Yaşam »

Kırklareli Merkez'de Şehit Göktan Özüpek İçin Mevlit Programı Düzenlendi

Kırklareli'nde, Fırat Kalkanı Harekatı'nda 9 yıl önce şehit düşen astsubay Göktan Özüpek'in anısına mevlit okundu. Programa Kırklareli Valisi, Belediye Başkanı, şehit yakınları ve vatandaşlar katıldı.

Kırklareli Merkez'de düzenlenen mevlit programı, Hızırbey Camii'nde gerçekleştirildi. Şehit Göktan Özüpek'in sene-i devriyesi dolayısıyla yapılan etkinlikte, katılımcılar dualar etti ve şehidin ruhuna mevlit okundu. Kırklareli Valisi Uğur Turan ve Belediye Başkanı Derya Bulut'un da yer aldığı programda, Kur’an-ı Kerim tilaveti yapıldı. Duygusal anların yaşandığı etkinlikte, şehitler için dualar edilerek birlik ve beraberlik mesajları verildi. Mevlit programı, katılımcılara yapılan ikramlarla sona erdi. Şehit Göktan Özüpek'in hatırasının daima yaşatılacağı vurgulandı.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.