Spor »

Trabzon'da Gençlerbirliği Maçı İçin Son Hazırlıklar Yapıldı

Trabzonspor, Gençlerbirliği ile yapacağı maç için hazırlıklarını tamamladı. Takımda yer alan 20 futbolcu, maça hazır bir şekilde çıktı.


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Karadeniz temsilcisi Trabzonspor, Gençlerbirliği ile oynayacağı karşılaşma öncesinde son hazırlıklarını tamamladı. Takım, maç kafilesinde yer alan 20 futbolcusuyla birlikte sahaya çıkmaya hazır. Kafilede bulunan futbolcular arasında Andre Onana, Ahmet Doğan Yıldırım, Onuralp Çevikkan, Wagner Pina, Arif Boşluk, Arseniy Batagov, Stefan Savic, Serdar Saatçı, Taha Emre İnce, Turan Deniz Tuncer, Onuralp Çakıroğlu, Esat Yiğit Alkurt, Benjamin Bouchouari, Ozan Tufan, Oleksandr Zubkov, Ernest Muçi, Felipe Augusto, Cihan Çanak, Kazeem Olaigbe ve Danylo Sikan yer alıyor.


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.