Asayiş »

Adıyaman Merkez Cumhuriyet Mahallesi'nde Kavga Nedeniyle 5 Kişi Yaralandı

Adıyaman'da iki grup arasında çıkan kavgada 5 kişi yaralandı. Edinilen bilgilere göre, tartışma kavga haline dönüşünce polis ve sağlık ekipleri olay yerine sevk edildi. Yaralılar, Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı ve sağlık durumları iyi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Adıyaman merkez Cumhuriyet Mahallesi'nde, iki grup arasında nedeni henüz belirlenemeyen bir tartışma çıktı. Bu tartışma kısa sürede fiziksel bir kavgaya dönüştü. Olay yerine intikal eden polis ve sağlık ekipleri, yaralıların durumunu kontrol etti. Kavga sonucu yaralanan 5 kişi, sağlık ekipleri tarafından Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Hastanede tedavi altına alınan yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu bildirildi.

Olayla ilgili olarak Adıyaman Emniyet Müdürlüğü tarafından soruşturma başlatılmıştır. Yetkililer, güvenlik kameralarını inceleyerek kavgaya neden olan faktörleri araştırıyor. Ayrıca, olayda yer alan kişiler hakkında yasal işlem yapılması da gündemde.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.