Asayiş »

Eskişehir'de 6 Gündür Kayıp Olan Türkçe Öğretmeni Tuncay Arslan İçin Arama Çalışmaları Sürüyor

Eskişehir’de 6 gündür kayıp olan 51 yaşındaki Türkçe öğretmeni Tuncay Arslan için arama çalışmaları devam ediyor. AFAD, belediye ekipleri ve diğer arama kurtarma birimlerinden oluşan 40 kişilik ekip, Porsuk Çayı’nda ve havadan arama gerçekleştiriyor.


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Arama Çalışmaları Detayları

Eskişehir'de kaybolan Tuncay Arslan'ı bulmak amacıyla başlatılan çalışmalara AFAD Eskişehir İl Müdürlüğü koordinesinde 40 kişilik bir ekip katılıyor. Ekip, öğretmenin son görüldüğü yer olan Porsuk Çayı'nın Gökmeydan Mahallesi kısmında yoğunlaşmış durumda. Arama çalışmalarında, Eskişehir İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü’nden 9, Odunpazarı Belediyesi Arama Kurtarma Ekibi’nden 5, Dorlion Arama Kurtarma’dan 4, MEB Arama ve Kurtarma Birimi’nden 5, Şişecam’ın Acil Vaka Ekibi’nden 4, itfaiyeden 6, Tepebaşı Arama Kurtarma ekibinden 5 ve Sivil Arama Kurtarma Derneği’nden 2 kişi yer alıyor. Havadan dronlarla yapılan aramalar ve su üzerinde botlarla gerçekleştirilen çalışmalar, sabah saatlerinde başladı. Ayrıca, Ankara ve Bursa’dan getirilen özel burunlu köpeklerin işaret ettiği bölgelerde de arama faaliyetleri yoğunlaştırıldı. Ekiplerin kıyı taraması da devam ediyor. Tuncay Arslan’ın yakınları, arama çalışmalarını yakından takip etmekte ve AFAD Eskişehir İl Müdürü Aslan Mehmet Coşkun, çalışmaları sahada koordine ederek durumu izlemeye devam ediyor.

Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.