Ekonomi »

Kayseri'de Sarraf Murat Polat, 2025'te altının hızlı yükselişini öngörüyor.

Kayseri'de sarraflık yapan Murat Polat, 2025 yılında altının beklenenden daha hızlı bir yükseliş sergilediğini ifade etti. Polat, "Altın yeni yılda da yükselmeye devam edecek" dedi. Eylül ayından itibaren ciddi bir artış yaşandığını belirten Polat, bu yükselişin 2026’da da süreceğini düşündüğünü vurguladı.


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Polat, altın yatırımı konusunda insanlara güven vermek istediğini belirtti. Yükselişin devam etmesi durumunda alım gücünün azalacağından endişe ettiğini dile getirdi. Bir çeyrek altının güncel fiyatının 9 bin 500 TL civarında olduğunu ifade eden Polat, 2026 yılında bu fiyatın 15 bin TL'lere ulaşmasının muhtemel olduğunu düşündüğünü aktardı. Bu durumun, insanların altın alımını zorlaştıracağını ve iş anlamında olumsuz etkiler yaratacağına dikkat çekti. Ancak, altının her zaman güvenli bir yatırım aracı olduğunu da vurguladı. Yatırımcıların altına korkmadan yatırım yapabileceklerini ifade etti.


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.