Asayiş »

Lyon'da Kimya Tesisindeki Patlamada 4 Kişi Yaralandı

Fransa'nın Lyon kenti yakınlarındaki bir kimya tesisinde meydana gelen patlamada 4 kişi yaralandı. Yaralılardan 3'ünün durumu ağır. Olayın ardından bölge sakinlerine uzak durmaları tavsiye edildi.


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Fransa’nın güneydoğusundaki Lyon kentinin yakınlarındaki Rhone bölgesinde, Elkem Silicones'a ait bir kimya tesisinde dün patlama gerçekleşti. Patlamada yaralanan 4 kişiden 3'ünün durumu ağır olarak bildirildi. Yetkililer, olayın hidrojen kaynaklı olabileceğini ifade etti. Rhone Valiliği, bölge sakinlerine olay yerinden uzak durmaları ve kapalı alanlarda kalmaları yönünde uyarıda bulundu. Ayrıca, yerel halk için şu anda herhangi bir zehirlenme riski olmadığı belirtildi. Valilik, olay yerine yaklaşık 100 itfaiyeci ve 30 itfaiye aracının sevk edildiğini, güvenlik amacıyla bin metrelik bir güvenlik çemberi oluşturulduğunu açıkladı.


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.