Yerel »

Elazığ'da Ekipler Tarafından Yakalanan Yavru Maymun Koruma Altına Alındı

Elazığ'da yapılan denetimlerde yakalanan makak maymunu yavrusu, Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından koruma altına alındı. Ekiplerin gerçekleştirdiği kontroller sonucunda yavru maymun veteriner hekimler tarafından muayene edildi.

Elazığ'da Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğü ekipleri, yapılan bir ihbar üzerine harekete geçti. Gerçekleştirilen denetimlerde bir makak maymunu yavrusu ele geçirildi. Tarım ve Orman Bakanlığı'nın sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, "Yavru maymun, veteriner hekimlerimizin kontrollerinin ardından koruma altına alındı" ifadelerine yer verildi. Bu tür denetimlerin, doğal yaşamı koruma amacıyla düzenli olarak devam edeceği belirtildi.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.