Siyaset »

Malatya Battalgazi'de Başkan Taşkın, Esnaf ve Vatandaşlarla Bir Araya Geldi

Malatya'nın Battalgazi ilçesinde esnafı ziyaret eden Başkan Taşkın, vatandaşların taleplerini dinledi ve yürütülen dönüşüm sürecini değerlendirdi. İnönü Caddesi'ndeki iş yerlerini gezen Taşkın, sahadan gelen geri bildirimlerin çalışmaların şekillenmesinde önemli olduğunu vurguladı.

Başkan Taşkın, Malatya'nın İnönü Caddesi'nde esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelerek, deprem sonrası yürütülen yeniden inşa sürecini değerlendirdi. Ziyaret sırasında, esnafın taleplerini dinleyen Taşkın, bu taleplerin ilgili birimlerce ele alınacağını belirtti. Günlük saha programları ile ilçenin farklı noktalarında esnaf ve vatandaşlarla buluşan Taşkın, yapılan dönüşüm çalışmalarının önemine dikkat çekti. Esnaf ziyaretlerinin düzenli olarak devam edeceğini ifade eden Başkan Taşkın, sahada olmanın ve doğrudan iletişimin önemine vurgu yaptı. Bu süreçte esnaf ve vatandaşların görüşlerinin, yapılan çalışmalar üzerinde belirleyici olacağını kaydetti.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.