Asayiş »

Şanlıurfa Akçakale'de Yapılan Operasyonda Bin 270 Litre Kaçak Akaryakıt Ele Geçirildi

Şanlıurfa'nın Akçakale ilçesinde gerçekleştirilen operasyonda 1.270 litre kaçak akaryakıt ele geçirilirken, 1 kişi gözaltına alındı. Jandarma ekipleri kaçakçılıkla mücadele kapsamında gerçekleştirdikleri bu operasyonda, kaçak akaryakıt bulundurulan bir adrese baskın düzenledi.


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Operasyon Detayları

Şanlıurfa İl Jandarma Komutanlığına bağlı ekipler, kaçakçılık suçlarıyla mücadele etmeye devam ediyor. Bu doğrultuda, Akçakale ilçesinde, İstihbarat ve KOM Şube Müdürlüğü ile birlikte kaçak akaryakıt bulundurulduğu bilgisi alınan bir adrese operasyon düzenlendi. Yapılan baskında, bin 270 litre kaçak akaryakıt, 1 adet sayaçlı akaryakıt pompası ve 4 adet yakıt dolum tabancası ele geçirildi. Operasyonda gözaltına alınan şüpheli şahıs, ilgili birimlere teslim edildi. Elde edilen bulgularla birlikte kaçakçılıkla mücadeleye yönelik çalışmaların devam edeceği bildirildi.

Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.