Asayiş »

Ankara Kesikkavak'ta Libya Genelkurmay Başkanı'na Ait Uçak Düştü, Güvenlik Önlemleri Artırıldı.

Ankara'nın Haymana ilçesinde Libya Genelkurmay Başkanı Orgeneral Muhammed Al-Haddad'ın bulunduğu jetin düştüğü alanda güvenlik önlemleri artırıldı. Uçağın enkazı, sabah saatlerinde bulundu ve bölgede arama-kurtarma çalışmaları devam ediyor.

Uçak Kazası ile İlgili Detaylar

Havanın aydınlanmasıyla birlikte, Libya Genelkurmay Başkanı Al-Haddad’ın içinde bulunduğu jetin enkazının bulunduğu alanda güvenlik önlemleri artırıldı. Uçak, Ankara Esenboğa Havalimanı’ndan Trablus’a gitmek üzere havalanmıştı ve Haymana ilçesi Kesikkavak köyü civarında düştüğü tespit edildi. Kazada, Al-Haddad ile birlikte uçakta bulunan diğer kişilerin de hayatını kaybettiği bildirildi. Gece saatlerinden itibaren bölgede arama-kurtarma ekiplerinin çalışmaları sürerken, jandarma ekipleri de güvenlik tedbirlerini 30 metre aralıklarla artırdı. AFAD ve diğer arama-kurtarma ekipleri, olay yerinde çalışmalarını sürdürüyor.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.