Güncel »

Bursa Osmangazi'de Kuveyt ile Turizm İşbirliği ve Spor Programı Yapıldı

Bursa'dan Kuveyt'e yönelik turizm ve spor işbirliği planları gündeme geldi. Kuveyt Atletizm Federasyonu ile iş birliği yapılarak sporcuların Bursa'ya davet edileceği ifade edildi. Ayrıca, yatırım fırsatları ve kültürel ilişkilerin güçlendirilmesi konularında görüşmeler yapıldı.

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Kuveyt Atletizm Federasyonu'na bağlı atletizm takımlarını Ocak ayında Bursa Uluslararası Spor Festivali'nde ağırlamayı planladıklarını açıkladı. Bu iş birliği ile Kuveyt'ten Bursa'ya gelecek sporculara yönelik planlamaların ele alındığını belirtti. Bozbey, "Sportif alanda gerçekleştireceğimiz bu iş birliğinin, kültürel bağlarımızı güçlendirmeye önemli katkılar sağlayacağına inanıyorum" dedi.

Başkan Bozbey, Kuveyt ziyareti sırasında ortak projeler ve sportif değişim programları üzerinde durduklarını vurguladı. Ayrıca, Kuveyt'in kültürel geleneklerinden biri olan divaniyelere de katıldıklarını ifade etti. Bursa'ya yönelik yatırım fırsatlarını ve iki ülke arasındaki ekonomik ilişkileri geliştirme konusundaki görüşlerini paylaştıklarını belirten Bozbey, bu kültürel buluşmaların Türkiye ve Kuveyt arasındaki ilişkilerin güçlenmesine katkı sağlayacağına inandığını sözlerine ekledi.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.