Güncel »

Yenişehir'de Başkan Ercan Özel'in önderliğinde hayata geçen hasta nakil aracı, hizmete girdi.

Yenişehir'de hasta nakil aracı, Başkan Ercan Özel'in başlattığı kampanya sonucu hizmete alındı. Başkan Özel, bu aracın hayati bir ihtiyacı karşıladığını belirtti.

Yenişehir Belediye Başkanı Ercan Özel, göreve geldikleri ilk günden itibaren "çiçek yerine hasta nakil ambulansı" kampanyası başlattı. Bu kampanya, Yenişehirlilerin destekleriyle amacına ulaşarak, ilçenin uzun yıllardır ihtiyaç duyduğu hasta nakil aracının temin edilmesini sağladı. Başkan Özel, "Hayati bir ihtiyacı giderdik" diyerek bu hizmetin önemine dikkat çekti.

Kampanyanın ilgi görmesinden memnuniyet duyduğunu ifade eden Başkan Özel, "Çiçeklerin kısa süreli mutluluk yerine, ilçemizin kalıcı ve hayati bir ihtiyacına dönüşmesini istedik. Bugün bu inancın ne kadar doğru olduğunu hep birlikte görüyoruz" dedi.

Hasta nakil aracının hizmete girmesiyle birlikte, yaşlılar ve engelli bireyler gibi tedaviye ulaşmakta zorlanan yatalak hastalar önemli bir hizmete kavuşmuş oldu. Başkan Özel, aracın yasal ve teknik süreçlerinin titizlikle tamamlandığını belirtti. "Araç içi donanım ve teknik altyapı standartların üzerinde planlandı, personel gerekli eğitimleri aldı ve tüm detaylar eksiksiz hazırlandı." diye ekledi.

Başkan Özel, kampanyaya destek verenlere teşekkür ederek, "Bu duyarlılık, Yenişehir’de birlik ve beraberliğin en güzel örneklerinden biri oldu. Birlik olduğumuzda neleri başarabileceğimizi bir kez daha gösterdik." şeklinde konuştu.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.