Yaşam »

Gaziantep'te 25 Aralık Kurtuluş Günü için MÜSİAD Başkanı Özdurdu'dan anlamlı mesaj

MÜSİAD Gaziantep Şube Başkanı Furkan Özdurdu, 25 Aralık Gaziantep’in düşman işgalinden kurtuluşunun 104. yıl dönümü dolayısıyla anlamlı bir mesaj yayımladı. Özdurdu, mesajında Gaziantep’in 11 ay süren direnişinin, milletin inanç ve azminin güçlü bir örneği olduğunu vurguladı. Ayrıca, bu tarihin yalnızca bir kurtuluş günü değil, fedakârlığın ve vatan sevgisinin de simgesi olduğunu belirtti.

Başkan Özdurdu, Gaziantep’in işgal yıllarında, hiçbir dış yardım almadan, kahramanların önderliğinde verilen mücadelenin şehir iradesiyle kazanıldığını vurguladı. Bu büyük mücadelenin gelecek nesillere bırakılan en değerli miraslardan biri olduğunu ifade etti. Ayrıca, kurtuluş ruhunun sadece geçmişte kalmaması gerektiğini, bugün de çalışmakta ve şehre değer katmakta hayat bulduğunu dile getirdi.

Alın teriyle kazanılan her başarının, geçmişte verilen mücadelenin bir yansıması olduğunu vurgulayan Özdurdu, Gaziantep’in üretim gücü ve istihdam kapasitesiyle ülkeye katkı sağlamaya devam ettiğini belirtti. Bu kadim şehrin geçmişten aldığı güçle, birlik ve beraberlik içerisinde kararlılıkla yoluna devam ettiğini ifade etti.

Özdurdu, "Bu vesileyle, Gazi şehrimizin düşman işgalinden kurtuluşunun 104. yıl dönümünü kutluyor; vatan uğruna canlarını feda eden aziz şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyorum." şeklinde konuştu.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.