Asayiş »

Tayvan Taitung'da Meydana Gelen 6.1 Büyüklüğündeki Depremde Can Kaybı Yok

Tayvan’ın Taitung bölgesinde 6.1 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Depremin merkez üssü, güneydoğu kıyısında bulunuyor ve derinliği 11.9 kilometre olarak kaydedildi. Sarsıntı, başkent Taipei'de de hissedildi. Yetkililer, deprem sonrası can kaybı yaşanmadığını ve herhangi bir hasarın tespit edilmediğini açıkladı. Deprem anları güvenlik kameralarına yansıdı.

Deprem Detayları

Tayvan’ın güneydoğusundaki Taitung şehri, 6.1 büyüklüğündeki depremin merkez üssü olarak belirlendi. Merkezi Meteoroloji İdaresi’nin (CWA) verilerine göre, depremin derinliği 11.9 kilometre olarak ölçüldü. Sarsıntı, başkent Taipei’de de hissedildi ve bu durum halk arasında endişeye neden oldu. Ancak, resmi kaynaklar tarafından yapılan açıklamalara göre, can kaybı veya ciddi bir hasar rapor edilmedi. Ulusal İtfaiye Teşkilatı, deprem sonrası bölgede herhangi bir zarar olmadığını bildirdi. Güvenlik kameraları, depremin anlarını kaydederek yaşananları belgeledi.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.