Asayiş »

Sinop Boyabat'ta Yapılan Operasyonda 20 Kilo Tütün ve 10 Bin Makaron Bulundu

Sinop'un Boyabat ilçesinde gerçekleştirilen operasyonda, 20 kilogram kıyılmış tütün ile 10 bin adet dolu makaron ele geçirildi. Olayla ilgili olarak iki kişi hakkında adli işlem başlatıldı.

Sinop İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, sigara kaçakçılığına yönelik yürüttükleri istihbari çalışmalarda Boyabat ilçesinde bir aracı durdurdu. Durdurulan araçta yapılan adli aramada, kaçak olduğu değerlendirilen 20 kilogram kıyılmış tütün ve 10 bin adet dolu makaron tespit edildi. Olayla bağlantılı olarak 2 şüpheli şahıs hakkında adli işlemler başlatıldı.

Jandarma Komutanlığı'ndan yapılan açıklamada, vatandaşların can ve mal güvenliğinin sağlanması ile huzur ortamının korunması amacıyla suç ve suçlularla mücadele kararlılıkla sürdürüleceği ifade edildi.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.