Eğitim »

Manisa Sarıgöl'de Avcılık Kursu Başladı ve Yoğun İlgi Var

Manisa'nın Sarıgöl ilçesinde açılan avcılık kursuna ilgi büyük. Kurs, avcılıkla ilgili yasal mevzuatlar, doğa koruma ve güvenli avlanma konularında eğitim veriyor. Dernek başkanı, destek veren kurumlardan teşekkürle bahsetti.

Sarıgöl Avcılık ve Atıcılık Spor Kulübü Derneği, bilinçli avcılığı teşvik etmek amacıyla bir avcılık kursu düzenledi. Kursa katılan vatandaşların ilgisinin yoğun olduğu belirtiliyor. Eğitim programı, avcılıkla ilgili yasal mevzuatlar, av etiği, doğa ve yaban hayatının korunması ile güvenli avlanma konularını kapsıyor.

Sarıgöl Avcılar ve Atıcılar Spor Kulübü Derneği Başkanı Mustafa Atakan Aktan, kursun düzenlenmesine katkı sağlayan kurumlara teşekkür etti. Aktan, "Bu sürecin hayata geçirilmesinde desteklerini esirgemeyen Halk Eğitim Merkezimize ve DKMP (Doğa Koruma ve Milli Parklar) yetkililerine katkı ve iş birliklerinden dolayı teşekkür ediyorum." şeklinde konuştu. Kurs sonunda katılımcılara avcılık belgeleri verilecek ve her türlü faydalı bilginin aktarılacağı ifade edildi. Aktan, kursiyerlere hayırlı olmasını diledi.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.