Yaşam »

Gaziantep'te 104. Kurtuluş Yılı Törenleri ve Etkinlikleri Düzenlendi

Gaziantep’in düşman işgalinden kurtuluşunun 104. yılı dolayısıyla düzenlenen kutlama etkinlikleri, 15 Temmuz Demokrasi Meydanı'nda başladı. Törende Gaziantep Valisi Kemal Çeber, Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin ve Garnizon Komutanı Osman Aytaç, şehitler anıtına çelenk sundu. Törene, askeri ve sivil erkan ile katılım gösterildi.


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Gaziantep’teki kutlama etkinlikleri, sabah saatlerinde 15 Temmuz Demokrasi Meydanı’nda başladı. İlk törende Gaziantep Valisi Kemal Çeber, Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin ve Garnizon Komutanı Osman Aytaç, şehitler anıtına çelenk sundu. Törene, Garnizon Komutanı Osman Aytaç, İl Jandarma Komutanı Tümgeneral Halil Şen, İl Emniyet Müdürü Celal Özcan, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz, adli ve idari erkan ile sivil toplum örgütü temsilcileri katıldı. İstiklal Madalyası’nın toka edildiği Türk bayrağı, göndere çekildi. Ardından Şehitler Abidesi’nde saygı atışı yapıldı ve Antep Savunması Şehitliği ile Saygı Müzesi ziyareti gerçekleştirildi. Şehitlikte dua edilirken, mezarlarına çiçek bırakıldı. Gaziantep’in düşman işgalinden kurtuluşunun 104. yılı boyunca, il genelinde çeşitli etkinlikler düzenlenerek kutlamalar sürdürülecek.


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.