Asayiş »

Samsun Çarşamba'da Martı Sürüsüne Çarpan Uçak, 3.5 Saat Gecikmeyle Havalandı

Samsun'dan İzmir'e gitmek üzere havalanmaya hazırlanan yolcu uçağı, martı sürüsüne çarpmasının ardından aprona döndü. Yapılan güvenlik kontrollerinin ardından uçak, 160 yolcusuyla birlikte başarıyla havalandı.

Edinilen bilgiye göre, SunExpress'e ait yolcu uçağı, saat 08.20'de Samsun-Çarşamba Havalimanı'ndan kalkış için pistte hareket etti. Uçağın kalkışa kısa bir süre kala martı sürüsüne çarpması üzerine pilot, kalkışı iptal etti. Kısa süreli bir panik yaşandı ve uçak güvenli bir şekilde aprona alındı.

Aprona çekilen uçakta teknik ekip tarafından yapılan detaylı incelemelerde herhangi bir olumsuzluğa rastlanmadı. Kontrollerin ardından uçak, 3.5 saatlik gecikmenin ardından, saat 11.58'de Samsun'dan İzmir'e doğru kalkışını gerçekleştirdi.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.