Asayiş »

Kars Merkez'de Düzenlenen MTSK Sınavında 3 Kişi Gözaltına Alındı

Kars'ta gerçekleşen MTSK sınavında düzenlenen operasyonda 3 kişi gözaltına alındı. Operasyonda kopya çekme düzeneği ve çeşitli materyaller ele geçirildi.


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Kars Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü (KOM) ekipleri, Motorlu Taşıtlar Sürücü Kursları (MTSK) sınavında kopya çekileceği bilgisi üzerine harekete geçti. Kent merkezinde yapılan operasyonda, kopya düzeneği kuran şüpheliler suçüstü yakalandı. Operasyon sırasında yapılan aramalarda, 2 kulaklık, 2 kamera, 3 modem, 1 ses aktarım cihazı ve suçtan elde edilen 6 bin 630 TL ile birlikte kopya çekmek için kullanılan çok sayıda materyal ele geçirildi.

Gözaltına alınan şüpheliler arasında İ.İ. (43) ve A.B. (33) isimli organizatörler ile birlikte A.Y. (56) de yer aldı. Şüpheliler hakkında, 6114 sayılı Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi Hizmetleri Hakkında Kanuna Muhalefet suçundan adli işlem başlatıldı. KOM ekipleri, olayın geniş bir çerçevede araştırılacağını ve diğer şüphelilere ulaşmak için çalışmalarını sürdüreceklerini belirtti.


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.