Tokat Merkez’de Emniyet ve Jandarma İçin 79 Yeni Araç Törenle Verildi
Tokat'ta emniyet ve jandarma teşkilatlarına tahsis edilen 79 yeni araç, düzenlenen bir törenle teslim edildi. Bu araçlar, güvenlik güçlerinin sahadaki etkinliğini artırmak amacıyla sağlandı.
Tokat İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığı’na bağlı olarak teslim edilen toplam 79 hizmet aracının tanıtım töreni, İl Jandarma Komutanlığı’nda gerçekleştirildi. Törende konuşan Tokat Valisi Abdullah Köklü, devletin güçlü iradesi ve Cumhurbaşkanı'nın desteği ile güvenlik teşkilatlarının kabiliyetlerinin artırıldığını vurguladı. Vali Köklü, "Toplam piyasa değeri 157 milyon lira olan 54 araç emniyet teşkilatına, 25 araç ise jandarma teşkilatımıza tahsis edilmiştir. Bu araçlar, gece gündüz demeden görev yapan kahramanlarımızın sahadaki gücünü artırmak amacıyla sağlanmıştır." şeklinde açıklama yaptı.
Törene, Tokat Valisi Abdullah Köklü, Tokat Milletvekilleri Mustafa Arslan, Cüneyt Aldemir, Kadim Durmaz, Belediye Başkanı Mehmet Kemal Yazıcıoğlu ve il protokolü katıldı. Yüksek teknolojiye sahip sıfır kilometre araçlar, güvenlik güçlerinin daha güvenli bir şekilde hizmet vermesini sağlamak amacıyla temin edilmiştir. Bu yeni araçlar, Tokat’ın güvenliğini artırmak için önemli bir adım olarak değerlendirilmektedir.