Spor »

Elazığ'da Teknik Direktör Çağlayan, 5 transfer yapma ihtimalini dile getirdi.

Elazığspor Teknik Direktörü Adem Çağlayan, takımın Anagold 24 Erzincanspor ile oynayacağı maça yönelik açıklamalarda bulundu. Antrenman öncesinde konuşan Çağlayan, "Bir kaleci, bir stoper, 6 numara, 8 numara ve bir de kenar oyuncusu almayı planlıyoruz" dedi.

Elazığspor, Anagold 24 Erzincanspor maçı hazırlıklarını sürdürüyor. Teknik direktör Adem Çağlayan, futbolcuların maça odaklandıklarını belirterek, "Süleyman ve Erkan bu maçta bizimle olamayacak. İkisi de kamp sürecinde aramıza katılacaklar. Geçen hafta yaşadığımız maçta bireysel hatalar ve hakem kararları sonucu etkiledi. Play-off hattında kalmamız gerekiyor ve her puan kaybı canımızı daha çok yakıyor. Sahada istediklerimizi yapıyoruz. Bu zor maçı kayıpsız geçmek istiyoruz" şeklinde konuştu.

Transfer konusuna da değinen Çağlayan, "Bir kaleci, bir stoper, 6 numara, 8 numara ve bir kenar oyuncusu alabiliriz, bu sayı 4'e de düşebilir. Elimizde değerli oyuncular var ve zaman daraldı. Bazı oyuncularımızı farklı mevkilerde deneme fırsatımız olmadı. Başkanımız 5 iyi transfer istiyor" ifadelerini kullandı.

Takımdan göndermeyi düşündükleri oyuncu olmadığını belirten Çağlayan, "Oyuncu grubumuzdan ayrılma talebi gelirse onu da değerlendirebiliriz. Sakıb, kadromuzda önemli bir oyuncu. Kamp süreci hakkında net bir şey konuşmadık ama Antalya'da yapmayı planlıyoruz. Süre kısıtlı, her şey istediğimiz gibi gitmeyecek" dedi.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.