Asayiş »

Diyarbakır Yenişehir'de 18 Yaşındaki Sümeyye'nin Cinayet Şüphelisi Adliyeye Sevk Edildi.

Diyarbakır'ın Yenişehir ilçesinde boş bir dairede ölü bulunan 18 yaşındaki Sümeyye Durgun'un cinayetiyle ilgili olarak gözaltına alınan kapıcının adliyeye sevk edildiği öğrenildi. Olay, Fabrika Mahallesi'ndeki bir sitede gerçekleşti.

Diyarbakır'ın merkez Yenişehir ilçesinde Fabrika Mahallesi'nde bulunan bir binanın 8. katındaki boş dairede Sümeyye Durgun'un cansız bedeni bulundu. Olay, mahalledeki sakinler tarafından fark edildi ve durumu hemen yetkililere bildirdiler. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, Durgun'un hayatını kaybettiğini belirledi. Bu durum, çevrede büyük bir endişe yarattı ve polis ekipleri hızlı bir şekilde olay yerine intikal etti.

Yapılan ilk incelemelerin ardından, Durgun'un ölümüyle ilgili olarak başlatılan soruşturma kapsamında, binanın kapıcısı S.K. gözaltına alındı. Şüphelinin yakalanması için Gaziantep'te özel bir operasyon gerçekleştirildi. Emniyetteki işlemlerinin ardından S.K., savcılığa sevk edildi. Olayın aydınlatılması için polis ekipleri, çevredeki güvenlik kameralarını incelemeye aldı ve tanık ifadelerini topladı.

Sümeyye Durgun'un ölümü, ailesi ve arkadaşları arasında derin bir üzüntüye neden oldu. Olayın detayları ve cinayetin arka planı hakkında daha fazla bilgi edinilmesi için soruşturmanın derinlemesine sürdürülmesi bekleniyor. Yetkililer, yaşanan bu trajik olayın hemen aydınlatılacağını ve adaletin sağlanacağını ifade etti.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.