Asayiş »

Antakya'da Kontrolünü Kaybeden Araç Takla Attı, 2 Kişi Yaralandı

Antakya'da meydana gelen trafik kazasında, sürücüsünün kontrolünü kaybetmesi sonucu otomobil takla attı. Olayda araçta bulunan 2 kişi yaralandı.

Olay, Hatay iline bağlı Antakya ilçesi Reyhanlı yolu üzerindeki Narlıca Mahallesi mevkiinde gerçekleşti. Edinilen bilgilere göre, sürücü direksiyon hakimiyetini kaybetti ve otomobil kontrolden çıkarak takla attı. Kaza sonrasında yan yatan araçta sıkışan 2 yaralı, olay yerine intikal eden itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı. İtfaiye ekipleri çevre güvenliğini alarak, yaralıların kurtarılması için gerekli çalışmaları hızla başlattı.

Yaralı vatandaşlara olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından, sağlık ekipleri tarafından hastaneye sevk edildi. Kazanın ardından bölgede trafik akışı bir süreliğine durdu. Olayla ilgili soruşturma başlatıldığı öğrenildi. Vatandaşlar, kaza sonrası bu tür olayların önüne geçilmesi için sürücülerin daha dikkatli olması gerektiğini vurguladı.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.