Yaşam »

Bilecik Merkez'de Liselerarası Futbol Müsabakalarında Şampiyon Bilecik MTAL Oldu

Bilecik'te düzenlenen Okul Sporları Gençler Futbol Müsabakaları sonucunda Bilecik Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi şampiyon oldu. Bilecik MTAL, bu başarıyla Düzce'de düzenlenecek grup müsabakalarında ilimizi temsil etme hakkı kazandı. Turnuvada Bilecik İmam Hatip Lisesi ikinci, Yavuz Selim MTAL ise üçüncü oldu.


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Bilecik Merkez'de gerçekleştirilen Okul Sporları Gençler Futbol Müsabakaları, kıyasıya mücadelelerle sona erdi. Turnuvada yer alan takımlar arasındaki rekabet oldukça heyecan vericiydi. Sonuçlar açıklandığında, Bilecik Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi (MTAL) il birincisi olarak öne çıktı. Bu başarı, takımın Düzce ilinde yapılacak grup müsabakalarında Bilecik’i temsil etmesini sağladı. Turnuvayı ikinci sırada tamamlayan Bilecik İmam Hatip Lisesi, üçüncülüğü ise Yavuz Selim MTAL elde etti.

Ödül töreninin gerçekleştirildiği günde, dereceye giren takımların sporcuları ve antrenörleri birbirlerini kutlayarak dostluk mesajları verdiler. Sporcuların fair play vurgusu yaparak bir araya gelmesi, turnuvanın güzel bir final yaşamasına olanak tanıdı. Bu tür organizasyonlar, gençlerin spor ruhunu geliştirmesi adına önemli bir fırsat sunuyor.


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.