Kültür Sanat »

Kütahya Merkez'de Düzenlenen Resim Yarışmasında Ödüller Sahiplerini Buldu

Kütahya Merkez'de düzenlenen resim yarışmasında ödüller sahiplerini buldu. Belediye Fuar Salonu'nda gerçekleştirilen etkinlikte sanatseverler eserleri büyük bir ilgiyle takip etti. Ödüller, farklı kategorilerdeki başarılı sanatçılara verildi.

Kütahya Merkez'de yapılan resim yarışması, sanatın ve kültürel mirasın önemini vurgulamak amacıyla düzenlendi. Etkinliğe Kütahya Belediye Başkanı Eyüp Kahveci'nin katılımı dikkat çekti. Yarışma sonucunda, lise öğrencileri kategorisinde birinciliği Şevval Değerli kazanırken, ikincilik ödülünü Şeyma Kuş, üçüncülüğü ise Naz Sezgün aldı. Aynı zamanda mansiyon ödülleri Yağmur Aydın, Eda Koca ve Said Nuri Uğur'a verildi. Üniversite öğrencileri ve sanatçılar kategorisinde birincilik ödülü Altan Öztürk'ün oldu. İkinciliği Azra Karakaş, üçüncülüğü Sinan İlen elde etti. Mansiyon ödüllerini ise Medine Soytopçu, İrem Gülsem ve Amil Üçbaş aldı.

Etkinlik sırasında, Kütahya Belediye Başkanı Eyüp Kahveci'nin yanı sıra CHP Kütahya İl Başkanı Tamer Yenikaya, KÜSAD Başkanı Bayram Yıldız ve belediye başkan yardımcıları da yer aldı. Ayrıca birçok akademisyen ve sanatsever vatandaşlar da etkinliği desteklemek için katılım gösterdi. Program, Kütahya'nın tarihini, kültürel değerlerini ve doğal güzelliklerini ön plana çıkaran eserlerle dolu bir sergi ile zenginleştirildi. Katılımcılar, sergideki eserleri inceleyerek sanatçılara destek verdiler.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.