Bolu Merkez'de Engelliler Derneği'nden Masa ve Sandalyeler Çalındı
Bolu Merkez'deki Fiziksel Engelliler ve Gönüllüler Derneği'nde meydana gelen hırsızlık olayında, kimliği belirsiz kişiler derneğe ait masa ve sandalyeleri çaldı.
Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.
Bolu Merkez'de yer alan Fiziksel Engelliler ve Gönüllüler Derneği'nin (BOFED) binasında, gece saatlerinde hırsızlık girişimi yaşandı. Edinilen bilgilere göre, kimliği belirsiz şüpheliler, dernek binasının kapısını zorlayarak içeri girmeye çalıştı. Ancak kapıyı açmayı başaramayan hırsızlar, bir süre binanın önünde bekledikten sonra derneğe ait masa ve sandalyeleri alarak olay yerinden uzaklaştı.
Hırsızlık olayı, sabah saat 10.30 sıralarında derneği açmak üzere gelen görevliler tarafından fark edildi. Kapı kilidinin zorlandığını gören dernek çalışanı, yaptığı kontrolde içeriye girilmediğini ancak dışarıdaki masa ve sandalyelerin yerinde olmadığını gördü. Ayrıca bazı eşyaların kırılarak zarar gördüğü tespit edildi. Bu durum üzerine dernek yetkilileri, olayı 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi.
Olay yerine hızla intikal eden polis ekipleri, dernek binasında ve çevredeki güvenlik kameralarında inceleme yaparak, engelli derneğini hedef alan hırsızların kimliğini tespit etmek ve yakalamak için çalışma başlattı. Hırsızların yakalanması için kapsamlı bir araştırma süreci yürütülmekte olup, dernek yetkilileri de olayın aydınlatılmasını bekliyor.