Kütahya Domaniç-İnegöl Karayolunda Meydana Gelen Üç Ayrı Kazada 5 Araçta Hasar Oluştu
Kütahya'nın Domaniç ilçesi ile İnegöl'ü bağlayan karayolunda kar yağışı nedeniyle üç ayrı kaza meydana geldi. Kazalarda toplamda 5 araçta maddi hasar oluştu.
Edinilen bilgilere göre, Domaniç-İnegöl karayolunun virajlı kısmında kayganlaşan zemin nedeniyle iki ayrı trafik kazası yaşandı. İlk kazada, kaygan yolda kontrolünü kaybeden bir araç, önündeki araca çarparak yol kenarına savruldu. O esnada olay yerinden geçen bir ekip aracı, yardım için durduğunda yukarıdan gelen başka bir araç kayarak ekip aracına çarptı.
Aynı virajda meydana gelen üçüncü kaza ise bir aracın şarampole kayarak kara saplanmasıyla gerçekleşti. Toplamda 5 aracın karıştığı kazalarda, araçlarda önemli hasar oluşmasına rağmen herhangi bir yaralanma yaşanmadı.
Yetkililer, sürücüleri özellikle Domaniç-İnegöl Karayolu'nun virajlı ve heyelan riski taşıyan bölümlerinde dikkatli olmaları konusunda uyararak, kış lastiği olmadan trafiğe çıkmamaları gerektiğini vurguladılar.