Isparta'da Keziban Teyze'nin Evinin Yapılan Düzenlemeleri Hayatını Kolaylaştırdı
Isparta'da yaşayan Keziban Ertaş, evinde banyo ve tuvalet olmaması nedeniyle sıkıntı yaşıyordu. Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen'in desteğiyle yapılan düzenlemelerle, Keziban Teyze'nin yüzü güldü. Ertaş, kendisine yardımcı olan ekiplere teşekkür ederek, "İsteklerimiz tek tek yapılıyor" dedi.
Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.
Isparta'da yaşayan 65 yaşındaki Keziban Ertaş, yokluk içinde yaşadığı evde yapılan düzenlemelerle büyük bir mutluluk yaşıyor. Evinin tuvalet ve banyosunun olmaması nedeniyle zorluk çeken Ertaş, Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen'e minnettar. Ertaş, "Başkanımız benim elimden tuttu. Banyo, tuvalet ve mutfak tezgahı istemiştim. Sağ olsunlar ekipleri gönderdiler. İsteklerimiz tek tek yapılıyor. Allah razı olsun" diyerek memnuniyetini dile getirdi.
Öte yandan Isparta Belediyesi, sosyal yardım ve kırsal destek projeleri ile dayanışma kültürünü güçlendirerek vatandaşların hayat kalitesini artırmaya devam ediyor. Bu tür projeler, toplumda yardımlaşma ve dayanışma duygusunu pekiştirmekte önemli bir rol oynamaktadır. Keziban Teyze'nin durumu, bu tür yardımların ne denli önemli olduğunu bir kez daha gözler önüne serdi.