Asayiş »

Adana Çukurova'da Gerçekleşen Silahlı Kavga Sonucu 1 Kişi Hayatını Kaybetti

Adana'nın Çukurova ilçesinde dün gece gerçekleşen silahlı kavgada bir kişi hayatını kaybetti. Olayın ardından 3 kişi gözaltına alındı.


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Edinilen bilgilere göre, olay merkez Çukurova ilçesine bağlı Toros Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, yaklaşık 4 ay önce aralarında bir kavga bulunan iki arkadaş, Veli Arslandağ (21) ve F.B., dün gece karşılaştı. Karşılaşma sonrasında aralarında tartışma çıktı ve bu tartışma hızla kavgaya dönüştü. Kavgada Veli Arslandağ, silahla vurularak ağır yaralandı.

Olayın ardından sağlık ekipleri ihbar üzerine hızla olay yerine intikal etti. Sağlık ekipleri, yaptıkları incelemelerde Veli Arslandağ'ın hayatını kaybettiğini belirledi. Gencin cenazesi ise olay yerinde yapılan detaylı incelemelerin ardından Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Olayla ilgili olarak polis ekipleri, Veli Arslandağ’ın ölümünde bağlantısı olduğu düşünülen F.B. ile birlikte toplamda 3 kişiyi gözaltına aldı. Olayın detayları ve nedenleri üzerine başlatılan soruşturma ise devam ediyor.


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.