Mersin'de İnsanlık Dersi: Yaralı Yaşlı Kadının Başını Bacağına Yasladı
Mersin'de kaza geçiren yaşlı kadının başının altına bacağını koyan vatandaş, insanlık dersi verdi.
Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.
Olay, Mersin Toroslar Korukent Mahallesi sınırları içerisinde meydana geldi.
Edinilen bilgilere göre, seyir halindeki bir minibüs yolun karşısına geçmeye çalışan yaşlı bir kadına çarptı. Çarpmanın etkisiyle yere düşen kadın başından yaralandı. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri beklenirken bir vatandaş, asfalt zeminde yatan yaralı kadının rahat etmesi için yere oturdu.
Duyarlı vatandaş, bacağını uzatarak yaralının başını bacağının üzerine koydu ve ambulans gelene kadar bu şekilde destek oldu.
Olay yerine ulaşan sağlık ekipleri, yaralıya ilk müdahaleyi yaptıktan sonra ambulansla hastaneye kaldırdı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.