Asayiş »

İstanbul TEM Otoyolu'nda meydana gelen araç yangınında sürücü son anda kurtuldu.

İstanbul TEM Otoyolu üzerinde gerçekleşen olayda, sürücü Murat Ergün, aracında dumanlar gördüğünde hemen yol kenarına durdu. Yangın sonrası itfaiye ekipleri hızlı bir şekilde olay yerine intikal ederek, araca müdahale etti ve yangını kontrol altına aldı. Sürücü, "Kaputu açtığımda kıvılcım oldu ve araç bir anda yandı. Yaralanmadım, iyiyim ancak aracımda büyük hasar oluştu" şeklinde ifade etti.

Olay, İstanbul TEM Otoyolu üzerinde sabah saatlerinde meydana geldi. Sürücü Ergün, seyir halindeyken ön kaputta dumanlar gördüğünde paniğe kapıldı. Hızla aracı durdurarak dışarı çıktı. Olay yerine intikal eden itfaiye ekipleri, yangına müdahale ederek alevleri kısa sürede söndürdü. Yangının çıkış sebebiyle ilgili araştırmalar sürerken, Ergün’ün durumu iyi olduğu bildirildi. Yangın sonrası yolun bir kısmı trafiğe kapatıldı ve temizleme çalışmaları başlatıldı.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.