Güncel »

Adana Yüreğir'de Sabahları Vatandaşlara Ücretsiz Sıcak Çorba Dağıtılıyor

Adana'nın Yüreğir ilçesinde, sabah erken saatlerde vatandaşlara ücretsiz sıcak çorba ikram ediliyor. Yüreğir Belediyesi tarafından gerçekleştirilen bu uygulama, kış aylarında dışarıda çalışanlara ve okula giden öğrencilere moral kaynağı oluyor.

Yüreğir Belediyesi, sosyal belediyecilik anlayışı çerçevesinde, sabahın erken saatlerinde işine giden esnaf, işçi ve öğrencilere sıcak çorba ikram ediyor. Bu uygulama, kış mevsiminde vatandaşların içini ısıtmayı ve güne güzel bir başlangıç yapmalarını hedefliyor. Çorba ikramı, Taşköprü, şehir hastanesi, üniversite, polis okulu kavşağı ve Yüreğir Merkez Camii önünde olmak üzere toplamda 5 farklı noktada gerçekleştiriliyor.

Ayrıca, Yüreğir Belediye Başkanı Ali Demirçalı, bu tür sosyal destek çalışmalarının artarak devam edeceğini vurguladı. Başkan Demirçalı, özellikle sabah saatlerinde işe ve okula giden vatandaşlara yönelik küçük ama anlamlı dokunuşlar yapmanın önemine değinerek, bu ikramların her zaman süreceğini ifade etti. Vatandaşlar, bu hizmetten duydukları memnuniyeti dile getirirken, sıcak çorbanın kış sabahlarında onlara moral verdiğini belirtiyor.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.