Güncel »

Antalya Konyaaltı ve Kepez Belediyeleri, Yalova'daki Terör Saldırısı Nedeniyle Yılbaşı Etkinliklerini İptal Etti

Yalova'da gerçekleşen terör saldırısı sonrasında Antalya'daki yılbaşı etkinlikleri iptal edildi. Antalya Büyükşehir Belediyesi, yapılan açıklamada, "Yılbaşı etkinlikleri, Yalova'daki terör saldırısı nedeniyle iptal edilmiştir. Şehitlerimize Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyoruz" ifadelerine yer verdi.


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Yalova'da DEAŞ terör örgütüne yönelik operasyonda 3 polis şehit olurken, 9 güvenlik görevlisi de yaralandı. Bu olayın ardından Antalya'da, Büyükşehir Belediyesi ile Konyaaltı ve Kepez Belediyeleri, yılbaşı etkinliklerinin iptal edildiğini duyurdu. Konyaaltı Belediyesi, "Kahraman polislerimizin acısı dolayısıyla yılbaşı etkinliklerimizi iptal ediyoruz. Şehitlerimize Allah’tan rahmet, kederli ailelerine sabır, yaralılara acil şifalar diliyoruz" şeklinde bir açıklama yaptı. Kepez Belediyesi de benzer bir açıklama yaparak, tüm yılbaşı etkinliklerinin iptal edildiğini belirtti. "Yılbaşı etkinlikleri, Yalova'daki hain terör saldırısı sebebiyle iptal edilmiştir. Şehitlerimize Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyoruz" denildi.


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.