Asayiş »

Alanya Demirtaş'ta Muz Sarartma Tesisinde Çıkan Yangında Tonlarca Muz Zarar Gördü

Alanya'nın Demirtaş Mahallesi'nde bulunan muz sarartma tesisinde meydana gelen yangında tonlarca muz zarar gördü. Yangına itfaiye ekipleri müdahale ederken, olayda yaralanan kimse olmadı.

Alanya'nın Demirtaş Mahallesi'nde, saat 21.30 sıralarında Demirtaş Sebze ve Meyve Hali'nde bulunan muz sarartma tesisinde bir yangın çıktı. Edinilen bilgilere göre, henüz belirlenemeyen bir nedenle başlayan yangın, hızlı bir şekilde büyüyerek yan tarafta bulunan başka bir depoya sıçradı. Yangın nedeniyle depolarda yer alan tonlarca muz zarar gördü. Yangın çıktığını görenlerin ihbarı üzerine, olay yerine itfaiye, jandarma ve olay yeri inceleme ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekipleri, yangına hızla müdahale ederek alevleri kontrol altına aldı ve yangını söndürdü. Olay yeri inceleme ekipleri, yangının çıktığı alanda detaylı incelemeler gerçekleştirdi. Yangının nedeni hakkında bir soruşturma başlatıldığı bildirildi.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.