Asayiş »

İstanbul Küçükçekmece'de Ayşe Tokyaz Cinayeti Davası Üçüncü Gününde Devam Ediyor

Küçükçekmece’de 11 Temmuz tarihinde eski polis memuru Cemil Koç tarafından öldürülen üniversite öğrencisi Ayşe Tokyaz cinayeti davası, üçüncü gününde devam ediyor. Duruşmada, müşteki Esra Tokyaz'ın beyanda bulunması bekleniyor.

Küçükçekmece 2. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen davada, sanık Cemil Koç'un da aralarında bulunduğu 9 tutuklu sanık ile avukatları hazır bulundu. Ayrıca, müşteki Esra Tokyaz ve ailesi de duruşmada yer aldı. Duruşma sırasında, sanık Cemil Koç'un savunmasına devam ettiği ve Tokyaz ailesinin başka bireylerinin de beyanda bulunduğu aktarıldı.

Esra Tokyaz'ın bugün yapacağı beyanın, davanın seyrini etkileyip etkilemeyeceği merak ediliyor. Mahkeme heyeti, tarafların yoklamalarını alarak duruşmaya devam etti. Duruşmanın ilerleyen saatlerinde, Esra Tokyaz’ın yapacağı açıklamalar büyük bir dikkatle takip edilecek.

Bu cinayet, toplumda geniş yankı bulmuş ve birçok kişi tarafından endişeyle izlenmiştir. Ayşe Tokyaz'ın hayatını kaybetmesi, özellikle genç kadınların güvenliği konusunda tartışmaları da beraberinde getirmiştir. Duruşmanın sonucu, kamuoyunun merakla beklediği bir konu haline geldi.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.