Kayseri Kocasinan'da Trafik Kazasında Hayatını Kaybeden Kıbrıs Gazisi Osman Balcı'nın Cenazesi Toprağa Verildi.
Kayseri Kocasinan'da meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden Kıbrıs Gazisi Osman Balcı, son yolculuğuna uğurlandı. Cami çıkışında yolun karşısına geçerken bir otomobilin çarpması sonucu ağır yaralanan Balcı, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.
Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.
Kocasinan ilçesine bağlı Alsancak Mahallesi Ihlamur Caddesi’nde akşam namazının ardından yolun karşısına geçmek isteyen 71 yaşındaki Osman Balcı’ya M.A.E. yönetimindeki 38 RR 0** plakalı otomobil çarptı. Olay sonrası ihbar üzerine bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Polis ekipleri çevrede güvenlik önlemleri alırken, sağlık ekipleri ilk müdahaleyi yaptıktan sonra Balcı’yı ambulansla Kayseri Şehir Hastanesi’ne kaldırdı. Ancak burada yapılan tüm müdahale ve tedavilere rağmen Osman Balcı yaşamını yitirdi.
Balcı'nın cenazesi, Hulusi Akar Cami’de öğle namazının ardından İl Müftüsü Durmuş Ayvaz tarafından kıldırılan cenaze namazı ile toprağa verildi. Cenaze törenine Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, AK Parti Kayseri Milletvekili Dursun Ataş, AK Parti Kayseri İl Başkanı Hüseyin Okandan, ilçe belediye başkanları, protokol üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Törende Balcı’nın ailesi ve yakınları da duygu dolu anlar yaşadı.
Osman Balcı, Kıbrıs Gazisi olarak kazandığı onurlu unvanı ve hizmetleriyle hatırlanacak. Hayatını kaybeden Balcı için düzenlenen tören, onun anısını yaşatmak ve vatanseverliğini anmak amacıyla gerçekleştirildi.