Spor »

Isparta'da Karate Premier Ligi'nde Ünal Kardeşlerden İki Altın Madalya

Isparta'da gerçekleştirilen Karate Premier Ligi 2. Etap Murat Eşsiz Etabı'nda Ünal kardeşler altın madalya kazandı. Karakaş Spor Kulübü toplamda 41 madalya elde etti.


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Isparta'da düzenlenen Türkiye Karate Premier Ligi 2. Etap Murat Eşsiz Etabı, 27-28 Aralık tarihlerinde Manisa’nın Muradiye Spor Salonu’nda gerçekleştirildi. Organizasyona Türkiye’nin dört bir yanından bin 260 sporcu katıldı ve yarışma oldukça heyecanlı anlara sahne oldu. Karakaş Spor Kulübü sporcuları, turnuvada gösterdikleri üstün performansla dikkat çekti. Toplamda 19 altın, 7 gümüş ve 15 bronz madalya kazanarak büyük bir başarıya imza attılar.

İki Kardeş, İki Altın Madalya

Karakaş Spor Kulübü'nde mücadele eden Meriç Ünal (7), 38 kilogram kumite kategorisinde altın madalya kazanırken, kardeşi Mehmet Ünal (8) ise +42 kilogram kumite dalında birincilik elde etti. Kulüp yetkilileri, sporcuların bu başarılarının disiplinli çalışma ve özverinin bir sonucu olduğunu ifade ederek, tüm sporcu ve antrenörleri tebrik etti. Bu tür başarılar, genç sporcuların motivasyonunu artırmakta ve karate sporunun gelişimine katkı sağlamaktadır.


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.