Asayiş »

Düzce Bıçkıyanı Köyü'nde Elektrik Arızası İçin Giden Ekipler Karda Mahsur Kaldı

Düzce'de kar yağışının ardından elektrik arızaları artarken, Bıçkıyanı köyüne giden elektrik ekipleri karda mahsur kaldı. İl Özel İdaresi ekipleri, mahsur kalan elektrik ekiplerini kurtarmak için hızlı bir şekilde olay yerine intikal etti.

Düzce'de etkili olan kar yağışı, elektrik arızalarını da beraberinde getirdi. Bu durum üzerine elektrik arıza ekipleri, sorunları gidermek için Bıçkıyanı köyüne yönlendirildi. Ancak, köye vardıklarında ani bir kar yağışıyla karşılaştılar ve burada mahsur kaldılar. Mahsur kalan ekiplerin yardımına, Düzce İl Özel İdaresi'ne bağlı kurtarma ekipleri yetişti.

Hızla olay yerine ulaşan İl Özel İdaresi ekipleri, ekskavatör kullanarak mahsur kalan elektrik ekiplerini kurtarma çalışmalarına başladı. Bu süreçte, kurtarma ekipleri, elektrik ekiplerinin bulundukları yerden güvenli bir şekilde çıkarılmasını sağladı. Olay sırasında ekiplerin herhangi bir yaralanma durumu yaşamadığı öğrenildi. Bu tür olumsuz hava koşullarında, benzer durumların yaşanmaması için gerekli önlemlerin alınması gerektiği belirtildi.

Yetkililer, kar yağışının devam etmesi durumunda, bölgede benzer elektrik arızalarının yaşanabileceği konusunda uyarılarda bulundu. Elektrik ekiplerinin bu tür zorlu hava koşullarında çalışırken dikkatli olmaları ve acil durum planlarını gözden geçirmeleri gerektiği ifade edildi. Düzce'deki bu olay, zorlu hava koşullarının, hizmet veren ekipler üzerindeki etkisini bir kez daha gözler önüne serdi.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.