Aydın Didim'de ASKİ Tarafından 40 Milyonluk Altyapı Yatırımı Gerçekleştirildi
Aydın Didim ilçesinde ASKİ tarafından gerçekleştirilen 40 milyon Türk Lirası değerindeki altyapı yatırımı, 13 adet Atık Su Terfi Merkezi'nin yenilenmesiyle hayata geçirildi. Bu yatırımla birlikte, altyapı hizmetleri daha verimli ve güvenli hale getirildi.
Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.
Aydın'da, ASKİ Genel Müdürlüğü, Didim ilçesinde bulunan 13 adet Atık Su Terfi Merkezi'nde kapsamlı yenileme ve modernizasyon çalışmaları gerçekleştirdi. 40 milyon Türk Lirası yatırım bedeliyle yapılan bu çalışmalar, binlerce kişiye hizmet veren terfi merkezlerini baştan sona yenileyerek daha güçlü, verimli ve güvenli hale getirdi.
Yenileme çalışmaları kapsamında terfi merkezlerinin mekanik ve elektrik aksamları tamamen yenilendi. Ayrıca, altyapı sistemleri de günümüz ihtiyaçlarına ve teknolojik standartlara uygun şekilde revize edildi. Bu sayede sistem performansları arttırılarak, enerji verimliliği sağlandı ve hizmet sürekliliği güçlendirildi.
Didim'de sürdürülebilir altyapı hizmetlerinin sağlanması amacıyla hayata geçirilen bu yatırımlar, muhtemel arızaların ve kapasite sorunlarının önüne geçilmesine yardımcı olacak. Modernize edilen merkezler, uzun yıllar boyunca Didim'e ve Didimlilere hizmet vermeye devam edecek.