Güncel »

Bursa Mudanya'da Hava Şartları Nedeniyle 1 Ocak Seferleri İptal Edildi

Bursa'da BUDO, 1 Ocak 2026 tarihinde planlanan iki seferin iptal edildiğini açıkladı. Yolcuların, iptal edilen seferler hakkında detaylı bilgiye resmi duyuru kanalları üzerinden ulaşabilecekleri belirtildi.

Bursa Deniz Otobüsleri (BUDO), hava koşulları nedeniyle 1 Ocak 2026 tarihinde gerçekleştirilecek olan seferlerin iptal olduğuna dair önemli bir açıklama yaptı. İptal edilen seferler arasında saat 07.00'de Bursa (Mudanya) - İstanbul (Kabataş) ve saat 08.00'de İstanbul (Kabataş) - Bursa (Mudanya) seferleri yer alıyor. Bu durum, hava şartlarının olumsuz etkilerinden kaynaklandığı ifade edilirken, yolcuların planlarını buna göre ayarlamaları gerektiği vurgulandı. BUDO'nun resmi internet sitesinde yer alan duyuruda, yolcuların iptal edilen seferler hakkında güncel bilgilere ulaşabilecekleri belirtilerek alternatif ulaşım yöntemleri hakkında bilgi edinmeleri teşvik edildi. Bu tür durumlarda, yolcuların BUDO'nun resmi kanallarını takip etmeleri, güncel bilgi akışını sağlamaları açısından oldukça önemli. BUDO, yolcularının memnuniyetini ön planda tutarak, olumsuz hava koşullarının etkilerini en aza indirmeyi hedefliyor.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.