Yaşam »

Diyarbakır Çınar'da Kaymakamlık Tarafından Sıcak Yemek Dağıtımı Yapıldı

Diyarbakır Çınar ilçesinde kaymakamlık, soğuk hava nedeniyle evde kalan ihtiyaç sahiplerine sıcak yemek dağıttı. Ekipler, hasta ve yaşlı vatandaşların ihtiyaçlarını karşıladı.

Diyarbakır'ın Çınar ilçesinde, hava sıcaklığının eksi 12 dereceye düştüğü günlerde, kaymakamlık tarafından duyarlı bir yardım faaliyeti gerçekleştirildi. Sabah saatlerinde başlayan yoğun kar yağışı sonrasında, Çınar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı harekete geçti. Vakıf Müdürü Muharrem Duman'ın liderliğinde, sokağa çıkmakta zorluk çeken kimsesiz, hasta ve yaşlı vatandaşlara sıcak yemek ve ekmek dağıtımı yapıldı.

Ekipler, ayrıca vatandaşların dışarıdan gelen taleplerini de dikkate alarak yardım sağladılar. Çınar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Aş Evinde hazırlanan üç çeşit sıcak yemek, yemekhanede pişirilerek sefer taslarına konulup ihtiyaç sahiplerinin kapısına kadar ulaştırıldı. Çınar Kaymakamı Zikrullah Erdoğan, “Devletimizin sosyal sorumluluk ilkeleri doğrultusunda yardımlaşma, paylaşma ve birlik ruhuyla hareket ederek ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın yanında olmaya devam edeceğiz” şeklinde açıklamada bulundu.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.