Asayiş »

Bolu Merkez'de Kar Yağışı Nedeniyle D-100 Geçişi Yeniden Açıldı

Bolu Merkez'de etkisini artıran kar yağışı nedeniyle kapatılan D-100 kara yolunun Bolu Dağı geçişi, tekrar ağır tonajlı araçların geçişine açıldı.

Bolu’da gün boyunca aralıklarla devam eden ve öğle saatlerinde şiddetini artıran kar yağışı, ulaşımda sıkıntılara yol açtı. Özellikle Türkiye’nin önemli güzergahlarından biri olan D-100 kara yolunun Bolu Dağı kesiminde, yoğun kar yağışı ve buzlanma riski nedeniyle tedbirler alındı. Kar yağışının artması üzerine, İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı trafik ekipleri, D-100 kara yolunun hem Ankara hem de İstanbul yönündeki tır ve kamyon geçişlerini kapattı.

Elmalık Kavşağı mevkiinde kontrol noktası oluşturan ekipler, ağır tonajlı araçların bu yolu kullanmasına izin vermedi. Tır ve kamyon sürücüleri, ekipler tarafından TEM Otoyolu’na yönlendirildi. Ancak kar yağışının etkisinin azalmasıyla birlikte, yolun tekrar ağır tonajlı araçların trafiğine açıldığı bildirildi.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.