Asayiş »

Bolu'da Düğünde Meskun Mahal'de Silah Ateşi Açan İki Şüpheli Tutuklandı

Bolu'da gerçekleşen bir düğün töreninde, meskun mahalde silah ateşi açan iki kişi jandarma tarafından tutuklandı. Olayla ilgili yapılan operasyonda, şüphelilerin evlerinde ruhsatsız silahlar ele geçirildi.

Bolu'da bir düğün merasimi sırasında meydana gelen olay, jandarma ekiplerini harekete geçirdi. Edinilen bilgilere göre, meskun mahalde silahla ateş açıldığı ihbarı üzerine Bolu İl Jandarma Komutanlığı Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, hızlı bir şekilde araştırma başlattı. Yapılan titiz çalışmalar sonucunda, havaya ateş açan kişilerin K.Ş. ve M.E.K. olduğu tespit edildi.

Jandarma ekipleri, şüphelilerin adreslerine düzenledikleri operasyonda evlerinde yaptıkları aramada, 1 adet ruhsatsız pompalı av tüfeği, 3 adet ruhsatsız av tüfeği ve 2 adet ruhsatsız kurusıkı tabanca ele geçirdi. Bu durum, ‘6136 Sayılı Kanuna Muhalefet’ suçlamasıyla haklarında işlem yapılmasına yol açtı. K.Ş. ve M.E.K., jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Çıkarıldıkları mahkemece, tutuklanarak Gerede L Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu’na teslim edilen şüphelilere yönelik soruşturma devam ediyor. Bu tür olayların önlenmesi amacıyla jandarma, kent genelinde güvenlik önlemlerini artırmayı planlıyor.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.