Asayiş »

Elazığ'da 2026'nın İlk Saatlerinde Polis Ekipleri Denetim Gerçekleştirdi

Elazığ'da 2026 yılına girerken, polis ekipleri şehrin çeşitli noktalarında trafik denetimleri yaptı. Denetimlerde kış lastiği, evrak, ehliyet, alkol, emniyet kemeri ve egzoz kontrolleri gerçekleştirildi. Ekipler ayrıca sürücülere yeni yıl kutlaması yaparak trafik kuralları hakkında bilgilendirmelerde bulundu.

Elazığ'da yeni yılın ilk saatlerinde, İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, şehir genelinde kapsamlı bir denetim uyguladı. Bu denetimlerde, sürücülerin kış lastiği kullanıp kullanmadıkları, gerekli evraklarının tam olup olmadığı, ehliyet kontrolü, alkol düzeyleri, emniyet kemeri takıp takmadıkları ve araçlarının egzoz emisyonları gibi birçok kriter değerlendirildi. Ekipler, denetim sırasında sürücülerle sohbet ederek, yeni yıl kutlaması yapmayı da ihmal etmedi. Sürücülere trafik kurallarının önemi hakkında bilgiler verilerek, güvenli bir sürüş için dikkat edilmesi gereken unsurlar hatırlatıldı. Böylelikle hem yeni yıl coşkusu hem de trafik güvenliği bir arada sağlanmaya çalışıldı.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.