Eğitim »

Elazığ'da Kar Yağışı Nedeniyle Eğitim-Öğretime 1 Gün Ara Verildi

Elazığ'da devam eden kar yağışı nedeniyle eğitim-öğretime 1 gün daha ara verildi. Elazığ Valisi Numan Hatipoğlu, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda, öğrencilerin durumu hakkında bilgi verdi. Vali Hatipoğlu, 2 Ocak 2026 tarihinde okulların kapalı olacağını belirterek, öğrencilerin derslerine hazırlanmalarını ve bol kitap okumalarını teşvik etti.


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Elazığ'da etkili olan kar yağışı, günlük yaşamı olumsuz etkilemeye devam ediyor. Eğitim-öğretime bir gün daha ara verilmesi, öğrencilerin güvenliği açısından alınan bir tedbir olarak değerlendiriliyor. Vali Numan Hatipoğlu, sosyal medya hesabından paylaştığı mesajında, kar yağışının seyrini takip ettiğini vurgulayarak, öğrencilere destek mesajı gönderdi.

Bu süreçte öğrencilerin derslerinin aksamaması için evde bolca kitap okumalarını ve çalışmalarını öneren Vali Hatipoğlu, "Sevgili öğrenciler, yazdıklarınızı okuyorum. Dileğim Pazartesi günü zinde ve hazır bir şekilde okullarınızda olmanız" dedi. Bu tür olumsuz hava koşullarının, eğitim-öğretim faaliyetlerini etkilememesi için gereken tüm önlemlerin alındığı ifade edildi.

Öğrencilerin sağlığını ve güvenliğini ön planda tutarak, kar yağışının etkisi geçtiğinde eğitim faaliyetlerine kesintisiz devam edileceği belirtildi. Elazığ'da kar yağışı nedeniyle yaşanan bu durum, öğrenciler için farklı bir deneyim oluşturmakta ve okulların açılacağı gün için sabırsızlıkla beklenilmektedir.


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.