Yaşam »

Muğla Bodrum'da Yeni Yılın İlk Günü Denize Girenler Soğuk Hava Umursamadı

Muğla'nın Bodrum ilçesinde, 2026 yılının ilk gününde, soğuk havaya rağmen birçok kişi denize girdi. Hava sıcaklığının 7 derece ölçüldüğü bu günde, sporcular ve vatandaşlar yılın ilk gününde deniz keyfi yaparak yeni yıla farklı bir başlangıç yaptı.


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Havanın soğuk olmasına rağmen, Bodrum'da denize girenler için su sıcaklığının 21 derece olması hoş bir sürpriz oldu. Yeni yıl geleneğini sürdüren Bodrumspor Wushu Takımı üyeleri, sahilde ısınma hareketlerinin ardından denize atladılar. Sporcuların cesareti, sahilde bulunanların dikkatini çekti. Takım antrenörü Ali Top, her yıl 1 Ocak'ta bu geleneği devam ettirdiklerini ifade ederek, denize girmenin kendileri için bir alışkanlık haline geldiğini vurguladı. Denize girmenin, yeni yıla zinde başlamanın önemli bir parçası olduğunu belirtti.

Sporculardan Melih Aya ise, her yıl aynı saatte denize girdiklerini ve bu geleneğin kendilerine enerji verdiğini dile getirdi. Yeni yıla motive bir şekilde girmelerine yardımcı olduğunu kaydetti. Ayrıca, Milas'ın Meşelik Mahallesi'ndeki Adabükü'nde de 3 kişi denize girerek yeni yılı kutladı. Sami ve Sevil Gemicioğlu ile oğulları milli yüzücü ve kaptan Bekir Emrah Gemicoğlu, soğuk havaya rağmen deniz keyfi yapmayı tercih ettiler.


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.