Erzurum Aziziye'de Karla Mücadele Ekiplerine Gece Yarısı Sürpriz Yapıldı
Erzurum Aziziye'de karla mücadele ekiplerinin gece yarısı sürprizlerle karşılaştığı bildirildi. Belediye Başkanı Emrullah Akpunar, ilçedeki karla mücadele çalışmalarının 73 cadde ve 458 sokakta yürütüldüğünü belirtti. Başkan Akpunar, tüm imkanların seferber edildiğini vurgulayarak, karla mücadele çalışmalarının her alanda devam ettiğini ifade etti.
Erzurum'un Aziziye ilçesinde karla mücadele ekipleri, gece yarısı beklenmedik sürprizlerle karşılaştı. Ekiplerin karla mücadele çalışmalarında etkin rol oynaması için çeşitli destekler sağlandı. Belediye Başkanı Emrullah Akpunar, karla mücadele çalışmalarının geniş bir alanda, toplamda 73 cadde ve 458 sokakta yürütüldüğünü açıkladı.
Çalışmaların Kapsamı
Akpunar, "Bütün imkânlarımızı seferber etmiş durumdayız. Karla mücadele çalışmalarımızı ilçemizin dört bir yanında sürdürüyoruz" diyerek, ekiplerin özverili çalışmalarını desteklediklerini belirtti. Ekipler, kar yağışının yoğun olduğu dönemlerde özellikle ulaşım yollarının açık tutulması için yoğun bir mesai harcıyor.
İlçedeki karla mücadele çalışmaları, kar yağışının etkili olduğu günlerde daha da hız kazanıyor. Ekiplerin gece ve gündüz demeden sürdürdüğü bu yoğun çalışmalar, vatandaşların günlük yaşamını kolaylaştırmak amacıyla gerçekleştiriliyor.