Diyarbakır Yenişehir'de Park Halindeki Araç Yanarak Kullanılamaz Hale Geldi
Diyarbakır Yenişehir ilçesinde bir otomobil, park halindeyken bilinmeyen bir nedenle alev aldı ve kullanılamaz duruma geldi. Olay yerine itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yangın, çevredeki vatandaşların ve itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürüldü. Yangında yaralanan ya da ölen kimse bulunmadı ve olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
Diyarbakır Yenişehir ilçesinin Üç Kuyular Mahallesi'nde meydana gelen olayda, park halindeki bir otomobil aniden yanmaya başladı. Edinilen bilgilere göre, aracın alev almasının nedeni henüz belirlenemedi. Yangının çıktığı sırada çevrede bulunan vatandaşlar durumu hemen yetkililere bildirdi. Olay yerine hızlı bir şekilde intikal eden itfaiye ekipleri, alevleri kontrol altına almak için çalışmalara başladı.
İtfaiye ekipleri, yangının çevredeki diğer araçlara sıçramaması için çevre güvenliğini sağladı. Yangın, ekiplerin hızlı müdahalesi ile kısa bir süre içinde söndürüldü. Yangın sırasında neyse ki kimse yaralanmadı veya hayatını kaybetmedi. Olayın ardından araç tamamen kullanılamaz hale gelirken, yangının çıkış nedeni ile ilgili olarak yetkililer tarafından detaylı bir inceleme başlatıldı.
Yangın olayları, özellikle park halindeki araçlarda çeşitli nedenlerle meydana gelebiliyor. Araç sahiplerinin, benzer durumlarla karşılaşmamak için dikkatli olmaları gerektiği vurgulanıyor. Olayla ilgili gelişmelerin takip edileceği bildirildi.