Yerel »

Didim'de Başkan Hatice Gençay, Yeni Yılın İlk Günlerinde Belediye Çalışmalarını Yerinde İnceledi

Didim Belediye Başkanı Hatice Gençay, yeni yılın başında kentteki belediye projelerini yerinde inceleyerek, sürdürülen hizmetlerin durumu hakkında bilgi aldı.


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Didim’de farklı mahallelerde devam eden projeleri yakından takip eden Başkan Hatice Gençay, yürütülen hizmetlerin son durumunu değerlendirdi. Başkan Gençay, sahadaki incelemeleri sırasında çalışmaların planlı, koordineli ve sürdürülebilir bir anlayışla gerçekleştirildiğini vurguladı. Ayrıca, projelerin kent ihtiyaçları doğrultusunda titizlikle hayata geçirildiğini belirtti. Her bir hizmetin, Didim halkının yaşam kalitesini artırmayı hedeflediğini ifade eden Başkan Gençay, bu çalışmaların kararlılıkla sürdürüleceğini kaydetti.

İncelemeleri sırasında açıklamalarda bulunan Başkan Gençay; "Halkımızın günlük yaşamını kolaylaştıran, kentimize değer katan hizmetleri kararlılıkla sürdürüyoruz. Didim’in sadece bugününü değil, yarınını da düşünerek planlı ve kalıcı çözümler üretiyoruz. Yeni yılda da aynı sorumluluk bilinciyle sahada olmaya, Didim için gece gündüz demeden çalışmaya devam edeceğiz" dedi. Bu tür çalışmalarla, Didim’in geleceğine katkıda bulunmak amacıyla hareket ettiklerini sözlerine ekledi.


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.