Asayiş »

Burdur Merkez'de Gerçekleşen Trafik Kazasında Sürücü Yaralandı

Burdur Merkez'de akşam saatlerinde meydana gelen kazada bir otomobil refüje çarparak kontrolden çıktı. Sürücü T.K., kazada yaralanarak hastaneye kaldırıldı.

Burdur Merkez ilçesinde, akşam saatlerinde yaşanan trafik kazasında otomobil refüje çarptı. Edinilen bilgilere göre, T.K. yönetimindeki 15 ET 79** plakalı Volkswagen marka otomobil, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yoldan çıkarak refüje çarptı. Kazada sürücü T.K. yaralanarak araçta sıkıştı.

Kazayı gören diğer sürücülerin durumu bildirmesi üzerine olay yerine itfaiye, sağlık ve polis ekipleri hızla intikal etti. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri, araçta sıkışan sürücüyü çıkarmak için çalışma başlattı. Yapılan müdahale sonucunda T.K., itfaiye ekipleri tarafından sağ salim çıkarılarak sağlık ekiplerine teslim edildi. Yaralı sürücü, olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından ambulansla Burdur Devlet Hastanesi’ne sevk edildi.

Kazayla ilgili olarak polis ekipleri tarafından tahkikat başlatıldı. Olayın detayları ve kazanın kesin nedeni, yapılacak olan incelemeler sonucunda netlik kazanacak.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.